Over ons

Sinds 1859 is Schildersbedrijf Lefering actief in schilderwerk, wandafwerking, beglazing en spuitwerk. Nu, meer dan 160 jaar en 6 generaties vol jonge ambitieuze ondernemers, hebben wij ons tot op de dag van vandaag kunnen ontwikkelen tot een schildersbedrijf met vele capaciteiten en hoge kwaliteiten. Inmiddels is ook de 6e generatie in aantocht met veel passie en gedrevenheid.

Ons team bestaat uit circa 30 professionele vakmensen. Voor dit team staat kwaliteit, klantgerichtheid en vakmanschap bovenaan. Dagelijks leveren wij ´Strak Wark´, een motto dat de rode draad vHofleverancierormt in onze dagelijkse activiteiten. Daar zijn wij trots op!

In 2009 bestond ons bedrijf 150 jaar. Dit hebben wij destijds groots gevierd! Tijdens het feest hebben wij de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ in ontvangst mogen nemen. Ook de Elna, de lokale krant, heeft hier aandacht aan geschonken: met het oog op…

Begeleiding van leerling schildersTevens heeft Lefering een erkenning als leerbedrijf. Dit houdt concreet in dat er bij ons leerling schilders geplaatst kunnen worden, de leerlingen doen ervaring op in de praktijk door mee te werken aan de diverse projecten.

Momenteel hebben wij 4 leerling schilders in dienst en hebben wij wekelijks een stagiaire vanuit de samenwerking STERA leerroute met Scholengemeenschap Marianum (Gemeente Oost Gelre).