Specialisaties

Onze specialisaties bestaan uit:

Schilderwerk:

Wij leveren altijd kwalitatief hoogwaardig schilderwerk aan onze klanten. Of het nu binnen- of buitenwerk is, wij creëren de sfeer naar uw eigen wens. Dit gebeurt door een gekwalificeerd team aan schilders die zorgen dat uw opdracht keurig tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Spuitwerk:

In de loop der tijd zijn wij ons gaan specialiseren in het spuitwerk. Denkt u hierbij aan het spuitwerk van winkelinterieur en afwerking van half- en eindfabricaten. Maar ook op de particuliere markt staan wij voor u klaar voor allerlei spuitwerk.

Beglazing:

Ook beschikken wij over de mogelijkheid om u uit een aantal glassoorten te laten kiezen. Hiermee kunt u uitstekend het juiste accent aan uw interieur geven. Glas is uitermate geschikt voor het aanbrengen van een persoonlijk accent. U kunt ervoor kiezen een bepaald motief te gebruiken, een andere keuze kan bijvoorbeeld gezandstraald glas zijn. Ook het plaatsen van glaswerk zal vakkundig door ons gebeuren.

Wandafwerking:

Naast de gewone schildervaardigheden hebben wij ons ook gespecialiseerd op wandafwerking en het decoratie schilderwerk. Door te spelen met verschillende kleuren en technieken geven wij uw winkel, café of zelfs uw woning de juiste sfeer en uitstraling.

 

Onze specialisaties

Bekijk hier een kleine impressie van de door ons verrichte werkzaamheden.