Modele te dyerve

Kosova modèle është themeluar në vitin 1958. Pas Errësira këtyre viteve ndërmarrja Kosova modèle ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional. Në ndërmarrjen prodhuese Kosova modèle Mund TI gjeni këto Produkte: colorant… Termopan bën prodhimin e Panelave Dekorues, Dyerve dhe Dritareve nga PVC si dhe të gjitha llojeve të xhamit. Kompanija Jonë e Dallon veten në Treg përms teknologjisë së re, cilësisë së lartë dhe përkushtimit ndaj konsumatorëve. Zg… Al-Kulla është fabrikë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Plastika (PVC) dhe alumini (Al), me Makénnibè të konsumatoreve sipas nevojave të Tyre. Ne gjithëashtu prodhojm Edhe fasada strukturale dhe gjysëm-strukturale, dhe ROL… Ne Dardani modèle jemi të ndërgjegjshëm për faktin se zgjedhja e dyerve dhe dritareve është një Vendim shumë i rëndësishëm për Ju dhe Kjo është arsyeja PSE ne ofrojmë një zgjedhje të Gjerë të produkteve që i përshtaten nevojave tua… ASTRA dyert eshte i vetmi prodteintes ne Gjermani i Cili prodhon Asgje tjeter POS Dekor dyerve dhe kornizave. Kjo e ben ASTRA-n nje prodteintes te pershtatshem dhe ne pozite te lArte. Ne rend te pare vijne prodhimet qe permbajne 14 lloje te ndryshme te siperfaqeve me Dekor te punuara me ngjyra moderne dhe perpunim te drurit po ashtu Edhe nje koleksion te gjere Laminati per Dyer funksionale te cilat Jane te punuara per perdorim profesional. .

Bëjmë prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Plastika, druri, fasada strukturale, roleta të jashtme dhe të mbrendan Shme nga Plastika dhe alumini, Vitrina të lokaleve, fasada xhami, montimin e alkobondit, gilindera, Dyer me senzor ETJ…… Jepini shtëpisë tuaj një pamje dhe Stil të RI me MobileT Tona për dhoma të ditës. Shëndërroni dhomën në një vend perfekt për biseda familjare, zbavitje APO thjesht relaksuese. . Kënaquni Duke qenë së bashku në dhomën e CILA është kuptimi dhe zemra e çdo shtëpije. Krijoni hapsirën dhe ambientin tuaj të ngrënjes një vend të veqant për Familjen dhe miqtë tuaj. Adresa: Magjistralja Pejë – deqan RR. 186/4 Pejë, Republika e Kosovës 30000 Tél: 039-433-180, (+ 377) 44-139-353, (+ 386) 49-300-838.

Dukagjini-F Merret me distribuimin e produkteve të gypave të ujesjellësit dhe kanalizimit të firmës Kroate Weltplast, Valdom, Framini (sanitari), Hidrastil (sanitari), Fars (Rubineteri), Hansa (Rubineteri), Paini (Rubineteri), Ban… Degë e D. A. G com në Prishtinë. Ofrojmë aksesor për Dyer dhe dritare të aluminit dhe plastikës. . Ndermarrja prodhuese Ginza, Shoqeria me Pergjegjesi te Kufizuar eshte e temeluar ne fillim te Vitit 2006 me Kapital 100% Privat dhe ne pronesi te nje pronari te vetem. Aktiviteti kryesor i kesaj ndermarrje eshte prodhimi dhe Monti… Krijo një zyrë të bukur dhe me Stil e CILA punon AQ sa Edhe Vet ju. MobileT Tona për zyrë kombinojnë stilin dhe funksionalitetin Duke krijuar një Ambient inspirues për punë.

. Ne prodhojmë Dyer të hyrjes, Dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi, si dhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, Hotele, Restaurante ETJ. Ukaj është një Kompani prodhuse e përpunimit të drurit në Kosovë. Kompania Ukaj posedon fabrikën me siperfaqe 3000m2, salle d`exposition Ukaj me hapsirë 1500m2 moderne dhe me noile europiane. Porte en bois massif intérieur, sans rabais avec ouverture gauche et droite 80×205 cm, 15 cm de large cadre couleur noyer. Le duc prodhuar Dyer te le jemi de la teigine te specializuar ne kualitet te lArte te dyerve me Dekor. IR & FA Roloder – Përvojë Evropiane në shërbim të qytetarëve. Fabrika për prodhimin e dyerve dhe dritareve. IR & FA Roloder është themeluar më 20 Shtator të Vitit 2001 dhe është njëra ndër kompanitë e para Private në Maqedoni.